Conference programme

WE ARE PROUD TO PRESENT OUR LARGEST AND MOST EXCITING CONFERENCE PROGRAMME YET. IT IS MULTI-FORMAT AND PACKED WITH

INFORMATIVE SESSIONS FOR INTERMEDIARIES AND FINANCE PROFESSIONALS OF ALL KINDS.

CLICK ON 'VIEW DETAILS' IN THE TABLE BELOW TO FIND OUT MORE ABOUT EACH SESSION, SEE WHO'S INVOLVED AND ADD TO YOUR CALENDAR.

THIS SCHEDULE IS SUBJECT TO CHANGE - PLEASE VISIT OFTEN TO KEEP UP TO DATE WITH WHAT YOU CAN EXPECT ON THE DAY.

 

If you are interested in sponsoring a seminar session, packages are available from just £1,000 and include your branding in association with all promotion of the conference before, during, and after the Show. Enquire by emailing info@fpshow.co.uk. 

Time Format Duration Title
10:30 Speaker 30 min
Welcome and keynote

Former British Ambassador to the US, Sir Christopher Meyer

View details
11:00 Panel, Q&A 30 min
Property hour - part 1

Residential lending

View details
11:15 Speaker 30 min
GDPR: A brief guide to what lies ahead

This presentation is by Robert Lands of Howard Kennedy and will take place in The Hub

View details
11:30 Panel, Q&A 30 min
Property hour - part 2

Commercial lending

View details
12:00 Discussion, Q&A 30 min
Banking today

Banking - but perhaps not as you know it...

View details
12:30 Debate 30 min
The politics of finance

Two leading financial journalists go head-to-head on the state of the UK and its economic outlook

View details
12:30 Speaker 30 min
Lending to older borrowers - from the impossible to the possible

This session takes place in The Hub

View details
13:00 30 min
Lunch break

View details
13:30 Speed roundtable 45 min
Introducing: innovative funding options for brokers

Meet providers offering something a little bit different in this intensive session

View details
14:30 Speaker 30 min
A closer look at the housing market

Presented by Savills

View details